SkyDental logo SkyDental loader Loading... SkyDental loader background
SkyDental Logo

Despre Noi

pasiunea de a crea
zambetul perfect

arrow-down

Sky Dental nu este un simplu laborator de tehnica dentara,
suntem compania care a introdus in stomatologia din Romania
Conceptul de Inginerie Dentara

Inginerie dentara

SKY DENTAL
Inginerie Dentara

Pentru ca ceea ce oferim noi reprezinta rezultatul imbinarii perfecte dintre stiintele exacte precum chimia, fizica si geometria si cunostintele despre anatomia umana si functiile ei.

Ne-am propus sa deschidem o noua era in acest domeniu prin investitii masive in tehnica si aparatura de ultima generatie, inovatie, documentare didactica, studii de caz si nu in ultimul rand pasiune - Pasiunea de a face lucrurile perfect.

Lucrari de inalta calitate

Dotari Europene
Lucrari de inalta calitate

Compania noastra vine in atentia dumneavoastra cu lucrari protetice de calitate, concepute si realizate la standardele Uniunii Europene si in conformitate cu normele de management al calitatii ISO 9001.

VEZI DETALII
6frezaj cad-cam

Scanare Optica , Design Digital, Sintetizare Laser
Frezare CAD-CAM

Oferim structuri metalice sinterizate prin laser si structuri din zirconiu pentru placarea cu mase ceramice, precum si bonturi protetice personalizate pentru toate tipurile de implanturi existente pe piata de implantologie din Romania.

VEZI DETALII
Peste 10 ani de experienta

Peste 10.000 de pacienti
Peste 10 ani de experienta

Avand o echipa tanara, dar coordonata de tehnicieni dentari cu o experienta de peste zece ani si peste 10.000 de pacienti de-a lungul carierei, garantam calitatea lucrarilor noastre si ne straduim in permanenta sa fim in avangarda progresului tehnologic din domeniul nostru.

Vrei sa colaboram?
Contacteaza-ne!